Vores historie

Restaurantavis.dk er stiftet af Behdad Rose og Thomas Holst Hansen, som de sidste 25 år har været aktive i restaurationsbranchen som hhv. leverandør og restauratør.

Vi har altid følt at der manglede et samlingssted hvor restauratører kan finde alt hvad de har brug for, og leverandører kan komme i kontakt med beslutningstagerne, i stedet for at bruge oceaner af tid på at køre landet rundt.

Derfor har vi nu efter mange års snak, lanceret en platform hvor du kan finde alt mellem himmel og jord, der vedrører restaurationsbranchen.

Kravet til udviklerne var, at det skulle være utroligt nemt og hurtigt at tilgå, og alt skulle kunne laves på en smartphones, da vi af erfaring ved at restauratører har travlt med mange andre vigtige ting, og tiden er begrænset.

Vi er meget stolte over nu at kunne præsentere et koncept, hvor både restauratører og leverandører med få klik, kan oprette annoncer, auktioner eller tilbud direkte fra mobilen, så uanset om du er leverandør af storkøkken maskiner, eller bare vil have ryddet ud på lageret af gamle maskiner kan det gøres med få klik.

Derudover præsenterer vi Danmarks første auktion, hvor du kan købe og sælge inventar til restaurationsbranchen, samt en 24 timers lynauktion hvor leverandører kan få afsat varepartier, som måske enten er udgået eller nærmer sig udløbsdato.

  Rigtig god fornøjelseMød teamet …


Behdad Rose

Idemand bag restaurantavis.dk, og leverandør til restaurationsbranchen gennem mange år.

Thomas Holst Hansen

Investor bag restaurantavis.dk og restauratør gennem 25 år.